If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой свалял ли ги е да сменя крушка ? Гадната пластмаса на номера лично на мен ми направи мисията невъзможна смяната на крушката,та някой сменял ли е и ако да как ?
159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
Абе при мен стана единият път и без да махна номера - напънах пластмасата и смених крушката, но си изподрах пръстите. Така, че по-добре свалай номера.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
С тънка отвертка избутваш плафончето (ако е лявото от ляво на дясно, ако е дясното от дясно на ляво) имат пластинки от вътрешната страна, след като мръдне издърпваш силно надолу и го вадиш.
Два пъти съм сменял крушки, първия път малко след като купих колата, втория беше вчера. Демонтирането и монтирането и в двата случая ми отне 15 секунди без да свалям номера - освен ако няма някакви разлики при седаните и комбитата.
И аз се чудя,как свалихте номера,като е нитован ? В смисъл дори да свалите нита,как слагате номера после ? Като я регистрирах в КАТ ги молих да не слагат пластмаси,ама трябвало по закон задължително,отзад ми е сложен бая нагоре ...Поне 30 мин. си играх снощи и не стана,пречи номера и тва е ...
159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
Тъпня общо взето. В нормалните държави си изкарваш дубликат във всяка втора железария и си го монтираш както си искаш. Нашата полиция понеже спи та точно тоя нит ще предотврати някакви нарушения или престъпления...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment