Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление на номера 159 SW.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Осветление на номера 159 SW.

Някой свалял ли ги е да сменя крушка ? Гадната пластмаса на номера лично на мен ми направи мисията невъзможна смяната на крушката,та някой сменял ли е и ако да как ?
    159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Аз съм свалял...
    Номера - долу, иначе не става... Пълна гадост..
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Абе при мен стана единият път и без да махна номера - напънах пластмасата и смених крушката, но си изподрах пръстите. Така, че по-добре свалай номера.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

С тънка отвертка избутваш плафончето (ако е лявото от ляво на дясно, ако е дясното от дясно на ляво) имат пластинки от вътрешната страна, след като мръдне издърпваш силно надолу и го вадиш.
        Два пъти съм сменял крушки, първия път малко след като купих колата, втория беше вчера. Демонтирането и монтирането и в двата случая ми отне 15 секунди без да свалям номера - освен ако няма някакви разлики при седаните и комбитата.
        Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX

Comment

Тук за сменянето на крушките , зависи от това къде точно са поставили номера на колата . При мен е поставен малко по-ниско .
          sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

Как го сваляте? Не е ли нитован за бронята?

Comment

И аз се чудя,как свалихте номера,като е нитован ? В смисъл дори да свалите нита,как слагате номера после ? Като я регистрирах в КАТ ги молих да не слагат пластмаси,ама трябвало по закон задължително,отзад ми е сложен бая нагоре ...Поне 30 мин. си играх снощи и не стана,пречи номера и тва е ...

Comment

Аз затова си бях махнал пластмасите на номерата и самите те бяха хванати с нитове директно за бронята !!!!!
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Като регистрирах колата, нарочно ги помолих да монтират номера по - ниско. Оказа се че няма нужда, защото вече ги слагат на винтове, а не ги нитоват.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Предният номер е на 4 винта,но задният е нитован,а на нита даже слагат една бяла пластмаса да не стои грозно дето се маха идиотски трудно.

Comment

Тъпня общо взето. В нормалните държави си изкарваш дубликат във всяка втора железария и си го монтираш както си искаш. Нашата полиция понеже спи та точно тоя нит ще предотврати някакви нарушения или престъпления...

Comment

И моят е с винтове
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Първоначално публикувано от Princo Покажи съобщение
                          Предният номер е на 4 винта,но задният е нитован,а на нита даже слагат една бяла пластмаса да не стои грозно дето се маха идиотски трудно.
                          Ако е с бялата пластмаса НЕ е с нит а видия, сваляш пластмасовата капачка и развиваш.

Ако е метален нита дърпаш номера и нита излиза от бронята, режеш нита в дъно и го лепиш с каниколит за номера !
                          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                            Ако е с бялата пластмаса НЕ е с нит а видия, сваляш пластмасовата капачка и развиваш.

Ако е метален нита дърпаш номера и нита излиза от бронята, режеш нита в дъно и го лепиш с каниколит за номера !
                            Хммм,ще го пробвам !

Comment

Working...
                            X